BEDRIJVEN

 
Nieuw bij sportcentrum Brothers in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Bedrijfs-boxing, een uitdagende manier van bedrijfssport!
Bedrijven kunnen nu boxing-bag inzetten als bedrijfssport! Jij en jouw collega's kunnen doormiddel van een uitdagende boksclinic of structurele bokstraining op een leuke en veilige manier kennis maken met alle aspecten van het boksen. Deze doeltreffende manier van bedrijfssport is voor iedereen toegankelijk, je hebt er geen ervaring voor nodig en met name een boksclinic leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of teambuilding. Daarnaast heeft bedrijfs-boksen een positief effect op werkstress en verzuim, stimuleert een healty lifestyle en draagt bij aan de teamspirit op de werkvloer.

Boxingbag tijdens werktijd!
Bedrijfs-boxingbag kan vlak voor, tijdens of na werktijd worden verzorgd. Jij en jouw collega's worden door onze ervaren instructeurs uitgedaagd om het beste in jezelf naar boven te halen! Tijdens de training wordt het doorzettingsvermogen letterlijk op de proef gesteld en gaan jullie grenzen verleggen!

Je werkt individueel of in groepsverband aan je kracht/uithoudingsvermogen, bouwt een ijzersterke conditie op en zet werkelijk elke spier in je lichaam aan het werk, en dat gewoon bij jou op het bedrijf! Of bij ons op de locatie.

Een boksclinic bij jou op het werk!
Een parkeerplaats, een nabij gelegen park, magazijn of vergaderruimte fungeert tijdelijk als gym. Je hebt alleen makkelijk zittende/sportkleding en een fles water nodig, wij zorgen voor bokshandschoenen, stootkussens, springtouwtjes en overige trainingsmaterialen.

Twijfel niet want boxing-bag is de nieuwe hype!
Voor de dames en de heren.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met:
Sportcentrum Brothers

GEEF JE OP
VOOR EEN PROEFLES

OF NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO, BROTHERS FOR LIFE!