JEUGD KICKBOKSEN

 
Kinderen zitten vol met energie. Met kickboksen kunnen ze die extra energie gemakkelijk kwijt! Spelenderwijs laten onze trainers de kinderen kennismaken met de technieken van het kickboksen. Zo is er een indeling gemaakt op leeftijd. Kabouter kickboksen 4 tot 6 jaar, vanaf 8 tot 12 jaar en vanaf 12 tot 15 jaar. Elke categorie heeft zijn eigen niveau waar sociale vaardigheden, luisteren en discipline centraal staan. Verder werken we aan conditie, uithoudingsvermogen en heel veel fun!!

Sportcentrum Brothers neemt deel aan de jeugd competitie en heeft hiervoor een speciaal geselecteerde wedstrijdgroep die vechten in het binnen en buitenland. Selectie voor deze wedstrijdgroep ligt in handen van de trainers. Iedereen wordt maximaal gestimuleerd om het wedstrijdniveau te halen, met in ons achterhoofd sporten met plezier, school nummer 1.

Benodigdheden: Handschoenen en scheenbeschermers (deze spullen zijn bij ons te koop). De training wordt gegeven op schone blote voeten en in reguliere sportkleding (T-shirt en sportbroek, lang of kort). Een flesje met water om uit te drinken tijdens de les is handig. Ouders mogen elke les meekijken vanuit onze gezellig lounge.

Laat je kind kennismaken met kickboksen bij Brothers, meld je aan voor een proefles!

 

GEEF JE OP
VOOR EEN PROEFLES

OF NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO, BROTHERS FOR LIFE!