PERSONAL TRAINING

 
Samen met jou stellen we een sportieve doelstelling op, waar je één op één onder begeleiding van een personal trainer aan gaat werken. Door het toepassen van de laatste fitnesstechnieken en deze te combineren met trainingselementen uit de boks- en kickbokswereld behaal je bij Brothers je gewenste resultaat. We stellen realistische doelen, dit stelt je instaat om mijlpalen te vieren en jezelf optimaal te blijven motiveren. Je wordt persoonlijk begeleid langs alle facetten van een gezonde leefstijl en een sportief lichaam.

Voeding is een belangrijk aspect dat je niet moet onderschatten als je je fitheid wilt verbeteren. Je bereikt de beste resultaten het snelste als je goed en gezond eet. Bij Brothers kunnen we je precies vertellen welk voedingsschema je moet hanteren. Geen diëten, maar een gericht advies over welke voeding jouw trainingsprogramma ondersteunt en bevorderd. Voor meer info vraag aan de balie.

Alle elementen van onze trainingen zijn individueel te benaderen. We behalen samen met jouw je ultieme doelstelling, het maakt niet uit op welk niveau je bij ons binnen stapt! Bespreek met ons je wensen en dan maken we samen een stappenplan. Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

GEEF JE OP
VOOR EEN PROEFLES

OF NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO, BROTHERS FOR LIFE!